Over Ons

Als Turkije specialist zijn we een pad gaan bewandelen waarbij we de klanten samen met onze partners van de beste diensten voorzien. Ons doel is om mensen een betere toekomst te bieden. We zijn bezig om een duurzame waarde toe te voegen aan elk leven we aanraken in Europa en Turkije. Wij vormen een team met mensen die hoogopgeleid is in Turkije en Europa, die elk bestaan uit mensen die werkervaring hebben opgedaan met professionals in hun vakgebied. Om deze reden hebben onze medewerkers de benodigde capaciteiten om de wensen van onze klanten tegemoet te kunnen komen.

Omdat we met grote bedrijven werken in Europa en Turkije leggen we de ladder zo hoog mogelijk en proberen we die te behalen door te concurreren met onszelf.

Terwijl we investeren in de toekomst, werken we hard aan een gelukkig toekomst en proberen we goede punten achter te laten.

De activiteiten van My Dutch Holding bedrijven:

Als tussenpersoon functioneren bij de verkoop en het verhuren van nieuwbouwwoningen en tweedehands woningen in Turkije.

We werken met de meest krachtige en gevestigde bedrijven van Turkije. Al onze projecten waarbij we als tussenpersoon hebben gefunctioneerd zijn voltooid waarbij de sleutels zijn afgeleverd. Om deze reden kunnen onze klanten nadat de betaling rond is per direct hun appartement in. Klanten die dat willen helpen we ook aan leningen bij het kopen van een huis.

Over heel Turkije in alle 81 districten zijn bedrijven te vinden die een samenwerkingsovereenkomst hebben met MY Dutch Holding op gebied van tweedehands onroerend goed. Om die reden kunnen wij u in de stad waarin u woont van dienst zijn bij het verkopen en verhuren van uw woning(en) zonder dat u daarvoor naar Turkije hoeft af te reizen.

We ondersteunen onze klanten altijd bij het oplossen van de problemen die zich voordoen bij de aankoop, verkoop of verhuur van huizen.

Wij hebben overeenkomsten en samenwerkingsverdragen met de grootste particuliere ziekenhuizen in Turkije. Op elk punt in het kader van gezondheid kunnen wij onze klanten ondersteunen die zich als toerist in Turkije bevinden.

De gezondheid van de toerist: U kunt ons bellen in ziektegevallen en ongevallen voor een doorverwijzing naar het ziekenhuis waar we een behandeling met de meest aantrekkelijke prijs te manipuleren.

Gezondheidstoerisme: Bij bepaalde diensten die niet vergoed worden door Europese gezondheidsverzekeringen (o.a. tandheelkunde, esthetiek, haartransplantatie, in vitrofertilisatie, maag verkleinen) kunt u bij ons terecht voor een doorverwijzing naar ziekenhuizen waar u voor de meest betaalbare prijzen behandeld kunt worden. Naast deze diensten kunt u ook profiteren van de diensten zoals vliegtickets, begeleidingsdiensten en overnachting in vijfsterrenhotels tegen betaalbare prijzen.

We ondersteunen onze klanten altijd bij het oplossen van de problemen die door deze services zullen ontstaan.

Het huren van een villa in de toeristische gebieden van Turkije vormt de afgelopen jaren een populair alternatief voor overnachtingen in hotels. Dit alternatief is vooral geschikt vanwege privé-zwembaden die niet zichtbaar zijn vanaf de buitenkant, locaties dichtbij het strand, kinderzwembaden en mogelijkheden betreft huwelijksreizigers. In al deze gevallen kunnen wij u voorzien van diensten door deze villa’s aan te bieden.

Wij organiseren beurzen in landen als Duitsland, België en Nederland. Dit doen wij op twee manieren. Hiernaast wonen we de grootste beurzen van Europa bij waar bedrijven waarmee we samenwerken van ons ook een uitnodiging voor ontvangen.

De voordelen van samenwerken met MY Dutch Holding:

U werkt samen met experts die u verder helpen op het gebied van Europa en Turkije.

Bij problemen die kunnen ontstaan na of tijdens de service zult u altijd kantoren vinden die zich dicht bij uw locatie bevinden waar u terecht kunt voor de juiste advies en ondersteuning.

U zult profiteren van diensten tegen de laagste prijzen in Turkije door de doorverwijzingen van MY Dutch Holding. U heeft de mogelijkheid om deze diensten in gedeelten te betalen of u kunt kredieten voor deze service opnemen.

U kunt uw klachten over de service die u aan ons ontvangt, rechtstreeks overbrengen aan het hoofd van het desbetreffende bedrijf.

Voor ons is het winnen van het vertrouwen en het hart van onze klanten belangrijker dan verdienen van geld. Hierom zult u altijd oprechte medewerkers vinden die u van de beste dienstverlening willen voorzien.

Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met ons als u met Turkije-experts wilt overleggen over uw investeringen in Turkije.